Melissa Halley Fine Art, gevestigd aan Nassaukade 321, 1053 LS Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Verdere contactgegevens Melissa Halley Fine Art:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.melissahalley.nl

WAARBORGEN PRIVACY

Het waarborgen van de privacy voor bezoekers van www.melissahalley.nl website van Melissa Halley Fine Art is belangrijk. In deze privacy verklaring wordt beschreven welke gegevens worden verzameld en gebruikt én wordt beschreven hoe en waarom deze informatie wordt gebruikt.

Heb je vragen, wil je meer informatie over deze privacy verklaring of heb je de indruk hebt dat je gegevens die je actief verstrekt aan Melissa Halley Fine Art - www.melissahalley.nl niet goed beveiligd zijn: neem dan contact op via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TOESTEMMING

Wanneer je gebruikt maakt van de diensten en informatie van Melissa Halley Fine Art ga je akkoord met deze privacy disclaimer en de hierin beschreven voorwaarden.


PERSOONSGEGEVENS

Melissa Halley Fine Art verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van aangeboden diensten en/of omdat je deze gegevens zelf actief verstrekt hebt om een overeenkomst aan te gaan.

Wanneer je gebruikt maakt van de diensten van Melissa Halley Fine Art worden diverse persoonsgegevens verwerkt zoals naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, bankrekeningnummer en overige gegevens die je actief verstrekt bij het gebruiken van een aangeboden dienst. Bijzondere en/ of gevoelige persoonsgegevens worden niet verzameld.

DOEL VERZAMELEN PERSOONSGEGEVENS

Melissa Halley Fine Art verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Afhandelen van je bestelling, het te leveren product en/ of dienst en de betaling.
- Om contact op te nemen wanneer dit nodig is om de aangeboden diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.
- Het verzenden van de nieuwsbrief van Melissa Halley Fine Art en het verzenden van uitnodigingen voor evenementen (mede) georganiseerd door Melissa Halley Fine Art.
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken voor de webshop.
- Voor het verwerken van persoonsgegevens wanneer Melissa Halley Fine Art hier wettelijk toe verplicht is, zoals gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte.

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor de doeleinden waarvoor je persoonsgegevens worden verzameld. Melissa Halley Fine Art bewaard de persoonsgegevens zoals hierboven omschreven, voor de wettelijke minimale bewaringstermijn van 7 jaar zoals voorgeschreven door de Belastingwet.

GEAUTOMATISEERDE BESLUITVORMING

Melissa Halley Fine Art neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of- systemen., zonder dat daar een mens tussen zit. Ook kan Melissa Halley Fine Art geen invloed uitoefenen op eventuele werking van cookies van derden en de privacy verklaringen van derden.


Melissa Halley Fine Art gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
- Joomla! – website (webshop, nieuwsbrief, contactformulier)
- Laposta – nieuwsbrief
- Roundcube – e-mail contact
- Keurig Online – webhosting

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Melissa Halley Fine Art verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

- A. Schuitema Administratie Diemen – boekhouding, belastingaangifte

GEBRUIK VAN COOKIES

Melissa Halley Fine Art gebruikt alleen technische en functionele cookies en/ of analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. De cookies die Melissa Halley Fine Art gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook wordt hiermee de website geoptimaliseerd.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

PERSOONSGEGEVENS INZIEN, WIJZIGEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te (laten) corrigeren of een verzoek in te dienen tot verwijdering. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Melissa Halley Fine Art.

Je kunt een verzoek doen tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van de toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens door een e-mail te sturen naar het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je hebt ook de mogelijkheid om een klacht in dienen bij nationale toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.