English Version
Hoe plaats ik een bestelling?
Algemene Voorwaarden (Uitgebreid)

Privacy Verklaring (AVG)

Naam ondernemer: Melissa Halley
Verdere handelsnaam: Melissa Halley Fine Art
Vestigingsadres: Sportstraat 43 III, 1076 TS Amsterdam
Postadres: Sportstraat 43 III, 1076 TS Amsterdam

Telefoonnummer: 020-4710471
Bereikbaar: Geen vaste uren, beter bereikbaar via mail
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK-nummer: 34343218
Btw-nummer: NL0016.01.916.B36

Voor informatie en vragen mailt u naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u een bestelling plaatst via deze webwinkel gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

Alle prijzen in deze webshop zijn consumentenprijzen in euro's inclusief BTW.

Als het gaat om product informatie is er hard aan gewerkt om alle informatie correct op de site weer te geven. Echter aan eventuele fouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Kleuren kunnen op een beeldscherm anders overkomen dan in het echt.

D
e webwinkel is tweetalig. Doormiddel van de vlaggetjes rechts in het scherm kiest u voor de Engelse of Nederlandse versie.


Betaling binnen Nederland

U kunt uw bestelling betalen via uw (Nederlandse) bankrekening of PayPal. Aan het betalen via uw Nederlandse bankrekening zijn geen extra kosten verbonden.
Bij betalingen met PayPal wordt er 6 % betaalkosten in rekening gebracht. Dit percentage is gebaseerd op het totaalbedrag van het product, inclusief BTW.

Zodra u een bestelling plaatst wordt het betreffende item voor u gereserveerd. Een reservering, zonder daarop volgende betaling, wordt 7 kalenderdagen voor u vastgehouden. Nadat uw volledige betaling binnen is zal overgegaan worden tot verzending van uw bestelling. Uw betaling vindt plaats binnen een beveiligde betaalomgeving.


Verzending binnen Nederland

Uw bestelling zal zo snel mogelijk na ontvangst van complete betaling naar u toe verzonden worden. Normaal gesproken is dit binnen 7 werkdagen, tenzij anders overeengekomen.
U krijgt een bevestiging per e-mail wanneer uw pakket is verzonden, samen met de track & trace code.
Voor verzending binnen Nederland wordt ‚ā¨ 5,- gerekend. Voor verzending naar het buitenland gelden andere verzendkosten. Zie hiervoor de tekst hieronder: Verzending buiten Nederland.


Betaling buiten Nederland

U kunt uw bestelling betalen via PayPal. Hiervoor wordt 6 % betaalkosten in rekening gebracht. Dit percentage is gebaseerd op het totaalbedrag van het product, inclusief BTW.

Zodra u een bestelling plaatst wordt het betreffende item voor u gereserveerd. Nadat uw volledige betaling binnen is zal overgegaan worden tot verzending van uw bestelling. Uw betaling vindt plaats binnen een beveiligde betaalomgeving.


Verzending buiten Nederland

Voor verzendingen binnen West-Europa worden verzendkosten van ‚ā¨ 10,-¬† gerekend. In de rest van Europa ‚ā¨ 16,- en buiten Europa ‚ā¨ 25,-.

Eventuele douanekosten of kosten voor invoerrechten zijn voor de consument.


Verzendproces

Melissa Halley is verantwoordelijk voor het product tijdens het verzenden tot aan ontvangst.
De producten worden degelijk verpakt. Mochten er tijdens het verzenden toch beschadigingen zijn ontstaan is dit voor de verantwoordelijkheid van Melissa Halley en zal er in samenspraak met de klant naar een oplossing worden gezocht.
Beschadigingen dienen doormiddel van foto’s van het beschadigde, ongeopende pakket en beschadigde inhoud overlegd worden.
Neem in dit geval contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bedenktijd

U heeft als consument 14 kalenderdagen bedenktijd. Dit houdt in dat na orderbevestiging de verkoop gedurende 14 kalenderdagen kan worden ontbonden. Deze tijd gaat in vanaf de eerste dag na ontvangst van het product. Na ontbinding van de verkoop heeft de consument 14 kalenderdagen om het product retour te zenden.

Als u toch niet over wil gaan tot aankoop van het eerder bestelde product stuurt u dan een mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meld u dan:
Uw naam
Bestelnummer (dit staat in uw bestelling mail en op uw factuur)
Artikel titel (dit staat in uw bestelling mail en op uw factuur)
Reden van retour


Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 kalenderdagen na ontbinding van de verkoopovereenkomst.
Het product dient in de originele staat en verpakking retour te worden verzonden.

Bij retournering zijn de verzendkosten voor de consument.
Het valt aan te raden het verzenden op dezelfde wijze te doen als dat het u is toegekomen, met een track & trace code.
De consument is verantwoordelijk voor het product tijdens het retour verzenden tot aan het ontvangen van het product door Melissa Halley.
Producten dienen tijdens het retour vervoer deugdelijk verpakt te zijn. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.
Als er bij aankomst beschadigingen zijn opgetreden die te wijten zijn aan ondeugdelijke verpakking door de consument heeft Melissa Halley het recht om niet over te gaan tot terug betaling van het aankoopbedrag.

Bij correcte retournering zullen alle kosten die door de consument zijn gedaan bij aankoop (aankoop product, eventuele kosten betaalmethode, kosten verzending) binnen 14 kalenderdagen worden terugbetaald na ontvangst van het te retourneren product.

Echter, het retourneren van het product gebeurd op kosten van de consument.